Våra medlemmar

ABUS

Den Tyska koncernen ABUS, som är en ledande producent av innovativa säkerhetslösningar har i över 90 år arbetat ut ifrån grundidén om att säkerhet beror på kvalitet. ABUS, som i dag är en global koncern, blev grundat i Tyskland i 1924 under namnet August Bremicker und Söhne. Koncernen har i dag över 3 500 medarbetare som utvecklar, producerar och levererar säkerhetslösningar. Filosofien om att säkerhet beror på kvalitet, genomsyrar alla produkter från ABUS.

Mer info
Företag: ABUS-Gruppen Nordic
Hemsida: www.abus.com

Cycleurope Sverige AB

Cycleurope is part of the Grimaldi Group and is one of Europe´s leading bicycle companies.
Cycleurope has distribution and sales in more than 50 countries around the world with its main market in Europe.

Cycleurope has well known brands such as:

Bianchi, Crescent, DBS, Everton, Gitane, Kildemoes, Monark, Puch, Spectra, Tec, Definitive and Peugeot.

Under the name of Velo & Oxygen and together with Cycleurope´s many retailers, a concept store agreement has been developed. Velo & Oxygen can be found in more than 450 stores around France, Finland and Japan. Spectra and Tec are Cycleurope´s brands for parts and accessories.

Mer info
Hemsida: www.cycleurope.com
Telefonnr: +46 8 54504480

Cykloteket
Cykloteket

Hemsida: cykloteket.se
E-postkundservice@cykloteket.se
Telefon: 08-5454 9390

INTERSPORT AB

INTERSPORT, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. I Sverige har INTERSPORT ett brett butiksnät med runt 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och träning. Vår vision är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vår mission är att inspirera fler till ett aktivt liv.

Mer info
Företag: INTERSPORT AB
Hemsida: www.intersport.se
E-mail: kundservice@intersport.se

Jaguarverken

Jaguarverken servar fackhandeln både fristående och kedjeanslutna butiker med ett komplett program av cyklar, reservdelar och tillbehör.

Våra cykelmärken är: Giant, världens största märke med modeller från brukscyklar till motion och tävling.

Marvil, vårt eget märke med volym på barn och vuxencyklar i bra prisnivå. Hjälmar, däck/slang, hjul och belysning är dom stora produktgrupperna i tillbehör men mycket mer erbjuds via vår webbshop och katalog.

Mer info
Företag: Jaguarverken
Hemsida: www.jaguarverken.se
Telefonnr: 060-66 98 00
E-mail: info@jaguarverken.se

PowerFactory Nordic
PowerFactory Nordic

PowerFactory Nordic är ett grossistföretag som distribuerar tillbehör, reservdelar och personlig utrustning inom kategorierna; Cykel, Moped, Mc, MX & ATV.
Med fokus på kända varumärken, samt flertalet starka agenturer i portföljen.

Mer info
Företag: PowerFactory Nordic
Hemsida: www.powerfactory.se
Telefonnr: 031-131444
E-mail: info@powerfactory.se

Logotypen för Scott
Scott Sports AB

Företag: SCOTT SPORTS AB
Hemsida: www.scott-sports.com
Telefonnr: +46 18 562800
E-mail: info@merida.se

Shimano Nordic Cycle AB

Shimano Nordic Cycle AB sköter distributionen av Shimanos produkter och tjänster i Sverige. Vi har kontor i Uppsala samt lager och huvudkontor i Nunspeet, Holland.
Vi är cirka 30 anställda som bland annat jobbar med försäljning, teknisk support, ekonomi och marknadsföring.

Mer info
Företag: Shimano Nordic Cycle AB
Hemsida: www.shimano-nordic.se
Telefonnr: 018-56 16 00
E-mail: infose@shimano-eu.com

Skeppshultcykeln AB

Skeppshultcykeln AB är ett privatägt företag grundat 1911.

All ramtillverkning ,lackering , hjulbyggnation m.m. sker vid fabriken i Skeppshult.

Förutom tillverkning av Skeppshultcyklar förser vi den svenska cykelfackhandeln med reservdelar och tillbehör från i huvudsak europeiska märkesleverantörer.

Mer info
Företag: Skeppshultcykeln AB
Hemsida: www.skeppshult.se
Telefonnr: 0371-36800
E-mail: jonas@skeppshult.se

Solid Försäkringar

Solid Försäkringar har funnits sedan 1993 och är marknadsledande på cykelförsäkringar. Vi har Sveriges största stöldskyddsregister med sökbara cyklar som är direkt uppkopplat mot både polis och försäkringsbolag. Vi erbjuder även nischade försäkringar för hemelektronik, vitvaror, mobiltelefoner, smycken, klockor, optik, inkomst, resor samt vägassistans- och personförsäkringar. Huvudkontoret ligger i Helsingborg, vi har 3 miljoner kunder och samarbetar med 6 000 återförsäljare i norden. Vårt kundlöfte är ovanligt okrångliga försäkringar, försäkringar som är enkla att förstå, enkla att köpa och enkla att använda.

Mer info
Hemsida: www.solidab.se

Sportson

Mer info
Företag: Sportson
Hemsida: www.sportson.se

Team Sportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med ett hundratal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr och över 2 miljarder exkl. moms i omsättning. Kedjan har fördubblat omsättningen sedan starten 1989. Genom att fokusera på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd vill vi inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv. Team Sportia är hela Sveriges sportkedja.

Mer info
Företag: Team Sportia
Hemsida: www.teamsportia.se/

Trek Logo
TREK Sweden AB
Tvåhjulsmästarna
Tvåhjulsmästarna

Tvåhjulsmästarna bildades 1999 och är idag Sveriges största servande fackhandelskedja inom cykel med mångårig erfarenhet. Idag finns vi på hela 50 platser i landet – från Boden i norr till Trelleborg i söder.

Hos Tvåhjulsmästarna prioriterar vi professionell cykelservice samt cyklar och produkter av hög kvalitet och funktion, vilket vi vet bidrar till nöjda kunder, en aktivare livsstil och ett miljömedvetet tänk i det långa loppet. –Här startar cykeläventyret!

Mer info
Företag: Tvåhjulsmästarna
Hemsida: www.tvahjulsmastarna.se

Unicykel AB

Mer info
Företag: Unicykel AB
Hemsida: www.unicykel.se
Telefonnr: 031-50 01 10
E-mail: info@unicykel.se

Vartex AB

Vartex AB grundades 1948 av Lars och Peter Folkesons far. Under drygt 30 år drev bröderna företaget tillsammans fram till juli 2011, då företaget förvärvades av Accell Group.

Ett stort antal välkända varumärken ingår i sortimentet, så som; Caberg, SKS, Continental Mc däck, Schwalbe, Batavus, Tunturi, Lapierre,  XLC, Knog, New looks, AXA, Basta, Held och Master bara för att nämna några. I och med Accell Groups förvärv kommer ytterligare välkända varumärken att ingå i sortimentet

Mer info
Företag: Vartex AB
Hemsida: www.vartex.se
Telefonnr: 0340-64 60 00
E-mail: respons@vartex.se